Inici » Activitats Fundació, Arquitectura i urbanisme, La Fatarella

L’exposició de “Univers de la pedra en sec” viatja a la IV Festa de l’Oli a la Serra d’Almos

3 desembre 2013 adminas Cap comentari

festa_oli_Serra_AlmosEs podrà visita el dia 7 de desembre de 9 a 13 h, al Moll de la Cooperativa de la Serra d’Almos. La Fundació el Solà ha cedit l’exposició “La Fatarella, l’Univers de  la pedra en sec” , una mostra molt complerta de les diferents  construccions de pedra en sec que hi ha la terme de La Fatarella i als termes veïns.

També el mestre margenador Gatano Blanch farà una demostració de com es construeix un marge de pedra seca. Gatano Blanch acumula mols anys d’experiència com a margenador i com a mestre als diferents cursos de formació que ha organitzat la Fundació el Solà.

Podeu veure una mostra dels cursos de formació al canal YouTube de la Fundació el Solà: http://www.alfatara.com/?p=8087.

Segur que, si hi assistiu, gaudireu força.

 

Els comentaris estan tancats.