Inici » Comarques, Cultura, La Fatarella

La Cabana núm. 42 – Març 1989

16 març 2013 adminas Cap comentari

Al març de 1989 La Cabana il·lustrava a la portada el desequilibri territorial a Catalunya situant a Tarragona com a “ claveguera”. Possiblement actituds com les mostrades per La Cabana van impedir que es fes el cementiri nuclear a Ascó o al Priorat.

Els comptes de carnaval, consells de llibres per Sant Jordi, històries sobre cases abandonades, article sobre el viatge a Barcelona per veure l’obra “ Mar i Cel” de Dagoll Dagom, treball de les escoles amb la Guia pràctica de la vegetació de la Terra Alta, cuina, poesia i més coses…

Si cliqueu damunt de la imatge podreu llegir La Cabana del mes de març de 1989.

Portada La Cabana 42

A causa de la mida del fitxer, la descàrrega pot tardar un minut aproximadament.

Els comentaris estan tancats.