Inici » Arquitectura i urbanisme, Comarques, Patrimoni històric

100 anys de Cooperativa de Marçà-Falset

11 gener 2013 adminas Cap comentari

Cooperativa Marça-Falset

Enmig de la crisi econòmica sembla que les cooperatives agrícoles aguanten. Us animem a veure aquest magnífic vídeo musical gravat amb la participació de molta gent per celebrar l’aniversari, adaptant una cançó  de “Les rondes del vi”  del gran Jaume Arnella
, cantant i folklorista, gran treballador de la cultura popular.  La cançó s’ha adaptat a la celebració interpretada per grups musicals i persones d’aquests pobles.  Aquest vídeo es va presentar a Marçà el dia 22 de desembre de 2012. Al mateix temps s’inaugurava a Marçà  una plaça dedicada a les dones i els homes que van fundar l’entitat i es feia un sopar col·lectiu que va acollir centenars de persones dels dos municipis.

Des d’aquí podeu veure el vídeo i ben aviat sortirà el llibre que n’explicarà la història.

El celler, que està a Falset,  és en un edifici d’estil modernista tardà, construït el 1919 per l’arquitecte Cèsar Martinell, amic i deixeble d’Antoni Gaudí. Forma part de la ruta de les anomenades “catedrals del vi” del Camp de Tarragona. Es caracteritza per la seva façana d’inspiració medieval i pels arcs parabòlics del seu interior.

 

 

Els comentaris estan tancats.