Inici » Comarques, Cultura, La Fatarella, Opinió

La Cabana núm. 39 – Desembre 1988 (PDF)

1 desembre 2012 adminas Cap comentari

 

Mafalda felicita el Nadal, Drets Humans i Associació de Joves de La Fatarella. Receptes de torrons, Pastorets i calendari de 1989. Passeu, passeu.

El Consell de Redacció de la Cabana, d’ aquell desembre de 1988, felicitava el Nadal als seus lectors  amb dibuixos de Quino i  el seu personatge Mafalda, que  recordava els reis i finalment criticava la guerra. Un article recordava la celebració de la Declaració Universal dels Drets Humans organitzada per l’Associació de Joves de La Fatarella. I entre altres coses, receptes per a fer torrons i recordatori del temps de la representació del Pastorets. Passeu, passeu.

 

 

La Cabana 39

A causa de la mida del fitxer, la descàrrega pot tardar un minut aproximadament.

Els comentaris estan tancats.