Inici » Comarques, Cultura, La Fatarella

La Cabana núm. 38 – Novembre 1988

31 octubre 2012 adminas Cap comentari

L’escola i l’ensenyament com a preocupació, amb editorial inclosa, i consells per als mestres, els pares i mares i per a l’Associació de Pares (APA), per a les entitats i per a  tot el poble en el sentit de creure que tothom és responsable de l’educació dels xiquets i xiquetes. Article sobre l’Institut de Gandesa, sobre Tots Sants i el cementiri del poble, al mateix temps que l’Associació de Joves organitza unes Jornades sobre drets humans en col·laboració amb Amnistia Internacional, el Mas de la Solfa posa a la venda una furgoneta. Programat pel dia 3 de  desembre de 1988  el gran festival rock Pro Drets Humans que va fer història amb els grups Sistema, Piskerra, Èxode i Estupre. I més coses.

A causa de la mida  del fitxer, la descàrrega pot tardar un minut aproximadament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els comentaris estan tancats.