Inici » Ecologia, General, Món

1a Fira d’Economia Social i Solidària

1 octubre 2012 adminas Cap comentari

1era Fira d'Economia SocialL’economia solidària té una cita. Els propers 27 i 28 d’octubre es farà la 1a Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària, i que servirà per donar a conèixer durant dos dies i mig un nombre significatiu i representatiu d’empreses i entitats de l’economia solidària, així com els  principals reptes d’aquest sector.

Estructurada en tres espais (Viure, Escenaris i Alternatives), la FESC mostrarà al públic com l’economia solidària pot resoldre la major part de les necessitats materials de la nostra vida: des de treballar, consumir, estalviar, habitar, fins a divertir-se o aprendre. Les persones que s’acostin a la fira podran participar en activitats com debats i tallers, però també podran conèixer de prop les principals iniciatives d’economia solidària a casa nostra, impulsades per organitzacions que es dediquen a la producció, distribució, comercialització, consum o estalvi i que treballen amb criteris democràtics, participatius, respectuosos amb el medi i socialment responsables.

La FESC servirà també per donar a conèixer la Xarxa d’Economia Solidària (XES), integrada per empreses i entitats que diàriament assagen noves formes de treballar, consumir i invertir i construeixen una economia al servei de les necessitats humanes.

Els comentaris estan tancats.