Inici » Activitats Fundació, Comarques, Fundació, La Fatarella, Patrimoni històric

III Caminada Popular de la Terra Alta

11 novembre 2012 adminas Cap comentari

III Caminada PopularEl diumenge, 18 de novembre a la Fatarella tindrà lloc la III Caminada Popular de la Terra Alta.
REUNIÓ I SORTIDA:
A les 08:00 ens reunirem al Parc de la Bassa de Gandesa i ens dirigirem cap a la Faterella. Tots aquells que vulguin sortir directament de la Fatarella poden dirigir-se directament a les 09:00h al Casal de la Fatarella.

Més informació i inscripcions: http://www.cegterraalta.org

El Centre Excursionista Gandesa Terra Alta (CEGTA) va renéixer al 2009 amb l’objectiu clar de fomentar el coneixement del nostre territori, el respecte a la natura i a la nostra historia. En aquests tres anys hem organitzat una cinquantena d’activitats de tota mena, des de tranquil·les passejades a descensos de barrancs, espeleologia, vies ferrades, ascens a cims del Pirineu, etc.

Un del nostre propòsit   però, ha estat sempre donar a conèixer el nostre entorn més immediat, la nostra comarca i les que ens envolten. Així va ser com vam començar a fer caminades populars anualment en un poble de la nostra comarca. Aquest any és el tercer hi ho fem a  la Fatarella, els anys anteriors ho vam fer a Corbera d’Ebre i Prat de Compte. L’ experiència ha valgut la pena, ja que aprofitem l’ avinentesa per fer turisme cultural en tots aquest indrets i a l’ hora passar una estona agradable amb la gent i fer noves amistats.

Com a membres de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també organitzem activitats a nivell nacional com La Marxa Senderista Espantarrucs o La Cursa per Muntanya La Serena.

Els comentaris estan tancats.