Inici » Arts, Comarques, Cultura, Llibres

Litterarum, Fira d’espectacles literaris de Móra

4 maig 2012 adminas Cap comentari

litterarumSagarra i Rosa M. Sardà, J.V.Foix i Gertrudis i Sílvia Bel i Albert Roig seran alguns dels protagonistes de la 5a Fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre.

S’anuncien els primers espectacles confirmats. Tres grans autors per a tres artistes de renom es donaran cita a Litterarum, Fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre que es realitzarà els dies 1, 2 i 3 de juny. Sagarra dit per Rosa M. Sardà, Gertrudis canta Foix i Una música de Cavalls Negres, basat en textos de l’Albert Roig amb Sílvia Bel, Mònica Van Campen, etc. són alguns dels espectacles literaris que conformen la programació de la fira per l’edició d’enguany.

La cinquena edició de Litterarum és celebrarà coincidint amb la Fira del llibre ebrenc, que enguany arriba a la 9a edició. Així, Litterarum esdevé una referència per a professionals i seguidors de la literatura en llengua catalana posada a escena. Es podran visualitzar i escoltar textos literaris en les arts escèniques en tots els seus formats, recitals de poesia, música i instal·lacions de carrer, etc. amb un total de 18 espectacles literaris programats en l’edició del 2012.

Segons Albert Pujol, Director de la Fira, aquest any l’objectiu és “tornar a ser el referent del món de l’espectacle literari de parla catalana, amb un gran nivell artístic i professional tractant la nostra literatura, i apropant-la al màxim al públic i a programadors d’espais escènics d’arreu. La música, el teatre, la paraula dita a partir de textos literaris en català, envoltarà Móra d’Ebre durant els tres dies de la Fira”.

Litterarum, fira d’espectacles literaris està organitzada per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre. Fira del Llibre Ebrenc, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, Diputació de Tarragona i Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. La gestió professional va a càrrec de FUSIC, Fundació Societat i Cultura.

Per a més informació: www.litterarum.cat

Els comentaris estan tancats.