Inici » Cultura, General

Concert: Gràcies, Ovidi

8 febrer 2012 adminas Cap comentari

Cartell Gràcies, OvidiEl concert tindrà lloc el divendres, 17 de febrer a les 10 de la nit al local de la societat de la Serra d’Almos.

Les cançons de l’Ovidi Montllor amb Arturo Gaya (veu), Paco Prieto (guitarres) i Kike Pellicer (contrabaix). Ens proposen un concert que compleix una funció doble: dóna a conéixer l’Ovidi Montllor a les noves generacions i el retroba amb les velles sense cap nostàlgia, al contrari, amb la certesa que estem davant d’un repertori necessari per interpretar la societat actual.

Teniu a les mans un intent d’apropar l’obra i la figura d’Ovidi Montllor a la gent del segle XXI. El seu repertori continua sent una crònica social plena de vigència i sentiment, que l’Ovidi interpretava amb la poderosa força de la humilitat i aquella mescla de mala llet i tendresa. Això hem aprés i això volem transmetre. Gràcies, Ovidi…

Bona part del repertori que escoltareu forma part del disc Gràcies, Ovidi en què Arturo, Paco i Kike han volgut deixat constància del seu treball i han comptat amb col·laboracions com les de Toti Soler, Miquel Gil, Pep Gimeno Botifarra, Pepet i Marieta, Jordi Fusté, Núria Lozano, Cati Plana, Quique Pedret, Montse Castellà, entre d’altres.

Cartell Gràcies Ovidi

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.