Inici » Arquitectura i urbanisme, Comarques, Cultura, Ecologia, Energia eòlica, General, La Fatarella, La imatge, Món, Nuclears, Opinió

Els cas de les centrals eòliques de la Terra Alta, objecte d’un estudi

31 juliol 2011 adminas Cap comentari

Aerogeneradors i ermita de la Misericòrdia a la Fatarella“La política del valor del paisatge: l’estudi d’un cas de conflicte per parcs eòlics a la Catalunya rural” (original: The politics of landscape value: a case study of wind farm conflict in rural Catalonia) és el títol d’un treball publicat l’any 2009 a Environment and Planning A. Els seus autors van ser Christos Zografos i Joan Martínez-Alier.

Sergi Saladié i Christos Zografos van publicar un article en castellà sobre aquest treball, article que podeu llegir o descarregar aquí.

Sergi Saladie i Gil es geògraf a la Unitat de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili.

Christos Zografos és doctor en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Joan Martínez-Alier té presència aquí a l’Alfatara Digital, per la seva participació (en forma de llibres i de conferència) en l’exposició “25 anys de l’accident nuclear de Txernòbil: les víctimes de l’enemic invisible“.

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.