Inici » Cultura, General, Món, Nuclears

Llibre: Chernobil: el fin del mito nuclear. El impacto informativo y biológico del mayor accidente de la industria electronuclear

21 abril 2011 adminas Cap comentari

[Índex de publicacions sobre Txernòbil]

Vilanova: Chernobil, el fin del mito nuclearSantiago Vilanova

Chernobil: el fin del mito nuclear. El impacto informativo y biológico del mayor accidente de la industria electronuclear.

Editorial Anthropos. Promat SCL

Barcelona, 1988

ISBN: 84-7658-091-6

DL: B-16230-1988

L’energia nuclear havia de ser la més barata i segura que s’havia produït mai. Avui, després de diversos accidents com el de Txernòbil, el mite de l’energia nuclear s’ha esvaït. Avui comencem a saber que hi ha nous riscos d’accidents, que els costos de seguretat han posat en fallida moltes empreses elèctriques, que el cicle de combustible nuclear civil és la base de la fabricació de plutoni militar.

Investigació periodística que ens descobreix les claus de la desinformació, i alhora obra de consulta que inclou un diccionari de termes nuclears, una breu història de l’energia nuclear i bibliografia.

[Índex de publicacions sobre Txernòbil]

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.