Inici » General

Planeta avellana

12 octubre 2010 adminas Un comentari

Planeta AvellanaTemps era temps, amb una collita d’avellanes una casa es podia comprar un tractor, quedar-se al  mas, compartir nits sense televisió. Ara els camps d’avellaners es van tornant erms i els que encara es cultiven és per les subvencions. I molta televisió i internet. Tornarem a trobar el planeta avellana ??

Un comentari »

  • Josep M. diu:

    Hola! El planeta avellana (o oliva, o ametlla, o…) el tornarem a trobar, una de dues, bé per força sí algun dia es desmunta tot el tinglado (el que fa que es comprin avellanes fora), o bé perquè la Humanitat haurà assolit un grau de maduresa que, crec jo, encara queda molt i molt lluny. D’una manera o de l’altra, entremig hi ha molt camí (o sigo que poc ho veurem naltros) i, de fet, ben bé el mateix no serà.
    Felicitats per aquesta Alfatara, que ens dirigeix al planeta avellana per la via bona!

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.