Inici » Cultura, General, La Fatarella, Món

IN MEMORIAM de Pitus Borràs i José Antonio Labordeta

12 octubre 2010 adminas Cap comentari

Fem un petit recordatori de dues persones que han mort fa poc, que van tenir relació amb la Fatarella i que són reconegudes tant personalment com professionalment.

PITUS BORRÀS (1957-2010)

Clica, sentiràs una cançó

Relacionat amb persones de la Fatarella durant mols anys, va ser el tècnic de so del concert rock de  festa major, va participar en el primer carnaval de la Fatarella i es va relacionar amb l’Associació de Joves Amics de la Cultura i el grup d’animació Mas de Solfa.  La seva última relació  amb la Fatarella ha estat com a tècnic en la gravació del CD de música titulat  La Fatarella. Música i cançons del poble, editat per la Fundació el Solà. També com a músic va actuar a la Fatarella amb els grups Estupre i Tradivarius, entre d’altres.

Havia estat membre de l’Ateneu Llibertari de Reus.

Va morir als 53 anys el dia 9 de setembre de 2010.

Siguin aquestes paraules un petit homenatge de totes les persones que el vam conèixer i del qual volem destacar que sobretot era una bona persona.

JOSÉ ANTONIO LABORDETA  (1935-2010)

Clica, sentiràs cançó

Fa molts anys, una nit molt ventosa, Labordeta va actuar a la Fatarella en un acte organitzat per la Unió de Pagesos allà on antigament es col·locava l’envelat de la Festa Major. Era el 1979, el començament de la Transició, i els qui hi eren se’n recorden del concert i dels parlaments antinuclears i més que va generar.

Darrerament va escriure Memorias de un beduino en el Congreso de los Diputados (Ediciones B).

Clica llegiràs comentari

Josep B. ens en fa el comentari següent:

“Ens ha deixat Labordeta. Quanta humanitat desprenia… Quantes cançons seves ens han emocionat: Canto a la libertad, La vieja, Aragón, Somos, A veces me pregunto i moltes més. He tingut ocasió de llegir el seu últim llibre. Quina ironia més punyent… Quina opinió més humana del seu pas per aquest CIRC POLÍTIC… Com sap retratar tants “PERSONAJILLOS”. Quantes anècdotes! En fi, si podeu, llegiu-lo!

Siguin aquestes paraules un record per a Labordeta.

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.