Inici » Activitats Fundació, General

Sortida Amics de la Fundació al Bages: Fundació Alícia, Esporus i tines de vinya; el 10 de juliol

26 juny 2010 adminas Cap comentari

Visita al projecte Esporus, (Centre de Conservació de la Biodiversitat Cultivada), és un projecte de l’associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics. Treballen en tasques de conservació de varietats de conreus autòctones, així com la seva revalorització, divulgació i recerca de nous usos.

Ens mostraran els camps i la cambra frigorífica on es guarden les llavors. Les parcel·les ocupades per Esporus les cedeix l’Escola Agrària de Manresa i estan incloses dins la seva finca demostrativa de producció ecològica Can Poc Oli.

Visita guiada a les instal·lacions de la Fundació Alícia, un referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia, un espai per crear consciència social sobre la importància de l’alimentació com a fet cultural i com a factor educatiu. Així doncs, es tracta d’un lloc on es generen idees sobre alimentació i cuina, una experiència sensorial i estimulant que combina tradició i innovació, i un projecte compromès amb el territori, que és a Sant Benet, monestir romànic de Sant Fruitós de Bages. A més de la visita farem el taller «El sentit dels sentits».Tines de vi del Bages

Visita les tines del vi (fetes de pedra en sec) del Bages.

A cada activitat ens acompanyaran per experts de la zona, que a més són amics o amigues de la Fundació.

El preu del viatge serà: dinar 18 € i 4 € visita Fundació Alícia i participació en el taller «El sentit dels sentits». La resta és gratuït.

Hi ha temps d’apuntar-s’hi fins al dimecres 7 de juliol. Us hi podeu inscriure a la seu de la Fundació, trucant al 977 413 902 o bé a l’adreça electrònica elsola@fundacioelsola.org.

Les places són limitades.

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.