Inici » Arxiu

Articles arxivats a data 14 abril 2011

Arts, Ecologia, Nuclears »

[14 abr 2011 | Cap comentaris | adminas ]
Campanya Ascó Paralització – Cesc, J.L. Martin, el Perich…

Per a dur a terme aquesta campanya (1981-1982) la Taula Antinuclear i Ecologista va demanar el suport de reconeguts pintors, dibuixants i humoristes com José Luis Martin; Francesc Vila Rufas –Cesc- i Jaume Perich Escala – Perich-  que hi van col·laborar fent un dibuix que contribuiria a difondre la campanya i recollir fons.
Més informació al treball “El moviment antinuclear i ecologista a les comarques de Tarragona (1964-1990)“que publicat a l’Alfatara Digital.
[Vegeu altres cartells del moviment antinuclear... 1975-1989]
[Vegeu també la presentació de l'exposició "25 anys de Txernòbil..."]

Activitats Fundació, Fundació, General, Nuclears »

[14 abr 2011 | Cap comentaris | adminas ]
Contactes, informació i horaris

Us convidem a visitar l’exposició “25 anys de l’accident nuclear de Txernòbil. Les víctimes de l’enemic invisible”. Va ser inaugurada el dimarts 26 d’abril a les 8 del vespre, i restarà oberta fins el dia 31 de juliol a la seu de la Fundació el Solà.

Fundació, General »

[14 abr 2011 | Cap comentaris | adminas ]
Amics de la Fundació el Solà

La Fundació el Solà ha mantingut i mantindrà sempre un esperit participatiu. És per això que vol promoure la idea de fer-se Amic de la Fundació.
Els amics de La Fundació gaudiran de tot un conjunt de serveis informatius entre els quals s’inclouen publicacions, documents bibliogràfics en tot tipus