Inici » Fundació, General, Llibres

Sant Jordi i novetats… El xiquet i el poble perdut

20 abril 2016 adminas Cap comentari

01A-portadaEns plau comunicar-vos que ben aviat es presentarà un nou volum de la col·lecció Contes de Terra i Pedra, aquesta vegada conjuntament amb Ediciones del Serbal i en català i castellà. El nou conte es titula El xiquet i el poble perdut, l’autor és Pere Martí i Bertran i les il·lustracions són de Joan Miró Oró.
El xiquet i el poble perdut és una nova mostra del que ha suposat la Guerra Civil com a inspiració literària; en aquest cas es concreta a la Serra de la Fatarella i a la Batalla de l’Ebre. És una mica especial perquè els personatges que hi apareixen són reals, però novel·lats; són locals, però universals; transmeten unes vivències i uns sentiments personals, però compartits per qualsevol ésser humà. Una narració que no us deixarà indiferents.

Per Sant Jordi, si ens voleu acompanyar, la Fundació el Solà i l’il·lustrador del conte estaran a Barcelona en els horaris i llocs següents:

12 h. a 13 h. PARADA DE LA LLIBRERIA BARNA-CLIP Passeig de Sant Joan (davant de la biblioteca Arús)
16 h. a 17 h. PARADA DE ESPAI CONTRABANDOS a Rbla. De Catalunya
18 h. a 19 h. PARADA DE ESPAI CONTRABANDOS a Plaça de la Catedral

El dia 15 de maig a les 17.00h, Pere Martí Bertran signarà el conte a la Fira Literal, al Barri de Sant Andreu de Barcelona.

Quan tinguem la data de presentació a la Fatarella ja us informarem.

ocaEl joc de “L’oca del poble perdut”:
En relació amb el conte El xiquet i el poble perdut, s’ha elaborat un peculiar joc de l’oca, L’oca del poble perdut. Va separat del llibre, però el complementa i el relaciona amb els fets succeïts durant la Guerra Civil i les seves conseqüències a la comarca de la Terra Alta. Aquest tipus d’entreteniment aporta coneixements molt clars de l’episodi de la Fatarella, dels 115 dies de la batalla de l’Ebre i de la guerra civil en general. La que ha ideat aquest joc educatiu ha estat Remei Domenech Grau.

 

terra-i-pedra-agricultura-tradicional-de-secaConjuntament amb Serbal s’ha reeditat el llibre Terra i pedra, agricultura tradicional de secà d’Alba Gros, que presentarem a la Fira Biocultura de Barcelona el dia 5 de maig a les 18.00h.

 

Es podrà trobar en català i castellà.

 

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.