Inici » Activitats Fundació, Cultura, General

Presentació Ruta dels molins de l’Euroregió

29 agost 2016 adminas Cap comentari

rutamolins face

La ruta dels molis de l’Euroregió que presentem és la cloenda de dos anys de feina en el marc del projecte europeu «Els molins: una altra mirada», un projecte de cooperació cultural entre quatre entitats de l’Euroregió Pirineus Mediterrània: El Consell de Mallorca, el Parc Naturel régional des Grands Causes – Midi-Pyrénées, el Parc naturel régional de la Narbonnaise en Méditerranée Languedoc – Roussillon i la Fundació el Solà de la Fatarella. Amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània en el marc de la convocatòria de projectes CULTURA 2013 aquest projecte va nàixer amb el propòsit de tractar el patrimoni molinològic d’aquests territoris amb un enfocament interdisciplinari per posar-lo en valor, dinamitzar-lo i evitar-ne la seva pèrdua mitjançant la creació d’un producte turístic i cultural, creant aquesta ruta que veu la llum enguany.

Descarrega’t el programa

Trobareu més informació:

Pàgina web de la Fundació:

http://www.fundacioelsola.org/ca/node/793

Projecte: Els molins. Una altra mirada:

http://www.conselldemallorca.net/index.php?id_section=14497&id_parent=1309&id_class=11349

EXPOSICIÓ  a la seu de la Fundació El SOLÀ

A part la seu de la Fundació el Solà també allotjarà una exposició de fotografies DE L’UNIVERS DE LA PEDRA SECA, dibuixos i AQUAREL·LES DELS MOLINS FARINERS DE GIRONI, LLOP, BALITRE I DE LA SÍNIA DE LA MARTA de Xavier Rebés. DIBUIXOS DE JOAN MIRÓ ORO DEL CONTE EL XIROLET O EL BENEIT. DIBUIXOS DELS XIQUETS DE L’ESCOLA DE LA FATARELLA .

exposicions

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.