Inici » Arquitectura i urbanisme, Patrimoni històric

Butlletí de febrer de la CEPS

11 febrer 2014 adminas Cap comentari

butlleti9Ja està disponible el Butlletí de la Coordinadora d’Entitats per la Pedra en Seca nº9 del mes de febrer.

El podeu descarregar de l’enllaç de la web de la CEPS: http://www.coordinadorapedraseca.org/images/butlleti9.pdf

Títol nou per a la nostre publicació digital: “Pedra a Pedra”. Un magnífic aparador per mostrar les darreres novetats sobre el patrimoni cultural de la pedra seca.
“Pedra a Pedra” és una finestra oberta al món que vol interactuar amb tots els actors i les activitats diverses que es fan arreu del territori i que tenen a veure amb la pedra seca.
Aprofitem les noves tecnologies com una eina que ens ajudi a gaudir de la inmediatesa de la informació. Encara no fa pocs mesos que hem obert un canal a Facebook i la resposta ha estat més que positiva amb més d’un miler d’“amics”, els quals ens segueixen des de casa nostre però també d’arreu del món. Aquesta interacció ens permet intercanviar coneixements i transferir-los mirant al present.
El patrimoni de la pedra seca encara no fa 30 anys que s’ha despertat. És un bon inici per reivindicar una forma de construir que ha estat utilitzada per l’home des de fa alguns mil·lenis amb multitud d’usos. Aquesta transversalitat cultural -art, arquitectura, història, agricultura, antropologia, etnografia, medi ambient… – fa que cada dia no deixi de sorprendre’ns. Esperem que ho continuï fent molts anys!

Els comentaris estan tancats.