Inici » Arts

Fotos de Ferran Petit de la mobilització històrica de la Comunitat Educativa de les Illes Balears

2 octubre 2013 adminas Cap comentari
Manifestació mestres balearsFerran Petit té un bloc on publica fotografies de diverses temàtiques des de una vessant artística. Ara en solidaritat amb la vaga dels mestres de les Illes Balears publica una sèrie de fotos de la mobilització del passat dia 29 de setembre de 2013 a Mallorca.
El darrer diumenge es va produir a Palma un fet històric:  una marea verda de 100.000 persones que van sortir al carrer en contra del TIL (Tractament integrat de llengües). Un decret-llei imposat pel president de la comunitat Sr. Bauzà i els seus acòlits de la Conselleria d’Educació sense comptar amb el criteri de la comunitat educativa, dels pares i de molts entesos en la matèria.
Crec que la dita “una imatge val més que mil paraules” en aquest cas és molt adhient.
Un pensa que tanta gent al carrer hauria fet recular els seus responsables (o irresponsables) però lluny de retirar el TIL i dimitir s’han enrocat en la seva posició, les negociacions no avancen i, en conseqüència, la vaga a les escoles i instituts continua i continuarà.

Des d’aquí el meu suport i solidaritat amb l’assemblea de docents.

Us animem a mirar les fotos al seu bloc:
http://ferranpetitfotograf.blogspot.com.es/2013/10/resposta-al-til.html

Heu pogut llegir que Ferran es presenta com: “un fotògraf essencialment social.  M’interessa sobretot la gent, els sentiments que transmeten, les relacions que estableixen, els àmbits en els que viuen que, moltes vegades,  reflexen les diferències socials. També podria dir que sóc un fotògraf urbà o d’allò urbà. La natura no m’atrau més que per a contemplar-la, per viure-la, per gaudir-la però no per reflexar-la en les meves imatges. Cerco en canvi en les ciutats, l’harmonia de línies que he sabut veure a la natura”

Els comentaris estan tancats.