Inici » Cultura, General, La Fatarella

De la Font de Sant Joan a la Plaça Major. Jesús “Canyo” nou alcalde de La Fatarella a les festes majors d’agost de 2013

29 juliol 2013 adminas Cap comentari

IMGP2800

Jesús “Canyo”, el primer alcalde democràtic de la font de Sant Joan, carrer dels Molins, una zona del poble d’on habitualment no surten alcaldes.

Les festes majors d’enguany veuran una altra persona com a alcalde de La Fatarella. Fill del poble, d’una família de treballadors, com ell mateix.

Il·lustrem la notícia amb una fotografia seva durant les festes majors de Sant Blai d’enguany, quan encara no era Alcalde, com si ens invités a tots a participar en les festes populars i a donar suport als col·lectius que les organitzen.  Per això també acompanyem la notícia amb el programa de festes majors 2013, que podeu consultar i descarregar.

Desprès de dos anys fent costat a l’anterior Alcalde Fermí Ruana Font, cal agrair-li la feina feta i la seva gran dedicació. Ara cal esperar una actitud recíproca per acabar una legislatura amb convivència i harmonia.

El nou Alcalde i els seus companys de l’equip de govern tenen el repte de mantenir la convivència al poble davant els temps de crisis econòmica que vivim i de ganes de canvi de model polític, econòmic i social, on es respecto la pluralitat i la democràcia i lluitar contra el sectarisme i els que fomenton la divisió i els enfrontaments.  Voldríem que el nou Alcalde tingues una actitud dialogant i de respecte amb tothom, amb independència del seu color polític, del seu orígen, de la seva capacitat econòmica, de les seves opinions discrepants o crítiques, de si estan a favor o en contra de la independència de Catalunya, tenint present als col·lectius més necessitats. Sense oblidar el dia a dia del poble.

I recordar-li a Jesús que en aquesta feina no està ni estarà sol.

Els comptes clars i el xocolate espès.

Programa de Festes Majors 2013Veure el programa de les Festes Majors 2013

Els comentaris estan tancats.