Inici » Arts, Cultura, La Fatarella

Memorial Toni Pellisa. Gran persona, músic i graller. Vídeo.

9 juliol 2013 adminas Cap comentari

memorial_toni_pellisa2013El divendres 21 de juny a les 10 de la nit, es va celebrar el concert del Memorial Toni Pellisa, a càrrec de l ‘Agrupació Instrumental de l ‘EMM de la Fatarella. Aquest any va tenir lloc en un escenari diferent i especial, la Plaça del Frontó.

Toni Pellisa va ser una gran persona i un dels millors músics i grallers del món mundial, que la vida ens va prendre quan era jove i estava a la flor de la vida. Des de la societat civil juntament amb Titus (actual President de la Fundació el Solà)  van impulsar la creació del que seria i és l’escola Municipal de Música de la Fatarella. Quatre alumnes fills i filles del poble de La Fatarella, són avui professors de l’escola i grans músics.

Grallers de la Terra Alta, Ribera d’ Ebre, Priorat i Baix Ebre són de l’escola de Toni Pellisa i d’altres persones del grup d’Animació Mas de la Solfa. Grup que va fer feliços a molta gent i en especial als més petits i petites amb la seva música, el seus cercaviles i espectacles.

Enguany a banda del lloc on es va celebrar el concert, que de ben segur a Toni li hauria agradat, la novetat va ser la gran actuació al saxo d’una filla de Xavier Pellisa, germà de Toni, que també de ben segur que a Toni li ha encantat  i la que sembla la consolidació de la Agrupació Instrumental de l’Escola Municipal de Música de la Fatarella.

Podeu veure un petit vídeo de l’Actuació de Mireia Pellisa i de la Agrupació.

Llarga vida a Toni Pellisa.

 

Els comentaris estan tancats.