Inici » Cultura, La Cabana

Revista local La Cabana núm. 46 – Juliol 1989. Arxiu pdf

5 juliol 2013 adminas Cap comentari

Actualitat, cuina, dades meteorològiques, llibres, sindicalisme agrari  i reflexions sobre la crisi que s’estava vivint són informacions que trobareu a aquesta revista de juliol de 1989.

Al juliol de 1989 la revista La Cabana ens parlava de la crisi que es vivia la poble i a la comarca amb els preus de l’ avellana i l’ ametla per terra, del jovent que estudiava i ja no tornava per falta d’ oportunitats, de la crisi de valors.. etc. tot amanit amb un punt d’ esperança. Informació sobre l’ Ajuntament, una entrevista amb Joaquim Vidal de Vilalba- sindicalista de la Unió de Pagesos que desprès seria Alcalde del seu poble-, l’ Hospital de Móra guanyava el prestigiós premi FAD d’ Arquitectura;  la referència del Llibre “La Casa a la Catalunya Nova” d’ Isabel Jociles amb una bona part dedicada a la Terra Alta, revista Sorolla’ t que s’ editava a Calaceit, trobada interescolar a Batea, Teatre de la Barretina, comunicació de la defunció de Pep Jai, fundador de la Unió de Pagesos, ganxet, recepta de cuina de 2 Meló de  les Mil i Una Nits”  i com a contraportada pastís amb poesia pel 4t aniversari de la revista. I les clàssiques dades meteorològiques d’ Emilio Vaqué

Si cliqueu damunt de la imatge podreu llegir La Cabana del mes de juliol de 1989.

1portadaLaCabana46

A causa de la mida del fitxer, la descàrrega pot tardar un minut aproximadament.

Els comentaris estan tancats.