Inici » Activitats Fundació, Ecologia, Fundació

Curs de cuina energètica

12 juny 2013 adminas Cap comentari

cuina_energaticaCurs d’introducció a la cuina energètica i aprofundiment a l’energia dels aliments impartit per Rosa Segarra – www.masdelilla.com

El curs tindrà lloc a la Fatarella el dissabte 29 de juny, de 5 a 8 de la tarda i el diumenge 30 de juny, de 10 a 1 del migdia. Després de les classes ens menjarem el que hem cuinat.

Per més informació contacteu amb la Fundació el Solà, per telèfon al 977413902 o per correu elèctronic a elsola@fundacioelsola.org

La finalitat de la cuina energètica és comprendre com actuen els aliments dins del nostre organisme, i així millorar la nostra salut i guarir-nos de malalties o desajustos. Pot ajudar-nos a resoldre problemes de salut, dolors, depressions, malestars generals, etc. Com també conèixer les necessitats  individuals de nens, avis, dones, homes i saber ajustar-los en els seu desenvolupament. Utilitzant diferents estils de cocció per cada època de l’any i necessitats de cada persona. Amb el coneixement energètic podrem activar, relaxar, escalfar, refredar, nodrir o depurar el nostre organisme.

Amb la cuina energètica es pretén aconseguir un benestar físic i mental mitjançant el coneixement de l’energia dels aliments i la seva preparació. Creant plats saborosos utilitzant aliments naturals, locals i estacionals.

El primer dia de curs donarem una visió general de la cuina energètica i aprofundirem una mica amb els aliments que necessitem a diari per aconseguir energia i vitalitat.

El segon dia ens estendrem més amb el coneixement energètic dels aliments. Amb una demostració i degustació de plats.

Tot en la naturalesa té la seva pròpia harmonia i vitalitat. Mitjançant l’observació i el coneixement energètic podem donar harmonia a la nostra vida. Equilibri al nostre cos, ment, emocions i esperit.

.. que els aliments siguin la teva medicina i la medicina el teu aliment ..
Hipòcrites (460-377 A.C.)

Els comentaris estan tancats.