Inici » General

Presentació del conte “El Xirolet i la figuera de Menares”

5 juny 2013 adminas Cap comentari
Xirolet i la figuera de Menares     Fina FONT RUANA i Joan MIRÓ ORÓ     Contes de terra i pedra     fundacioelsola.org     La Fatarella, 2013

Xirolet i la figuera de Menares Fina FONT RUANA i Joan MIRÓ ORÓ Contes de terra i pedra fundacioelsola.org La Fatarella, 2013

El 20 d’abril de 2013 va tenir lloc la presentació d’El Xirolet i la figuera de Menares. El nou espai de la Fundació el Solà es va omplir de gent interessada a conèixer el nou conte. En primer lloc, la Neus Borrell va fer la presentació de l’acte. Els arquitectes encarregats de la rehabilitació del nou espai de la Fundació van exposar el seu treball en relació amb les obres que es van dur a terme per adequar la nova sala polivalent. Van voler preservar en tot moment l’esperit del que havia sigut i adaptar-lo a les noves funcionalitats. Els autors del conte, la Fina Font i el Joan Miró, van explicar el procés creatiu que van seguir per aconseguir el meravellós resultat final. El Pere Martí va fer una presentació molt especial que podeu llegir clicant aquí. El Xavier Rebés va explicar el funcionament del joc fotogràfic per animar tothom a participar-hi amb fotografies imaginatives i originals. I la Vanesa Ruana va presentar el nou espai web dedicat al conte, creat amb l’objectiu que s’hi pugui consultar on-line tot el que hi fa referència.

En acabar l’acte, es va fer una degustació de melmelada de figa amb formatges artesans i uns vins de la Terra Alta.

Aquestes són algunes imatges de l’acte:

presen_xirolet_figuera0

presen_xirolet_figuera1

presen_xirolet_figuera2

presen_xirolet_figuera3

Els comentaris estan tancats.