Inici » Activitats Fundació, Cultura, Fundació, General, La Fatarella, Llibres

Presentació del conte: “Xirolet i la figuera de Menares”

10 abril 2013 adminas Cap comentari

Cartell presentació conte figueraDissabte 20 d’abril de 2013, a les 19.30, al NOU espai polivalent de la Fundació: Presentació del conte «Xirolet i la figuera de Menares»

Aquest mes d’abril, per Sant Jordi, la Fundació el Solà té el plaer de presentar-vos un nou conte de la col·lecció Contes de Terra i Pedra: Xirolet i la figuera de Menares. La protagonista del conte és una bonica figuera situada al terme de les Paumeres, pujant des dels Segurets per la carretera que va cap a Flix. En aquest conte torna Xirolet, a qui acompanya la seva germana. Tots dos veuran com aquest arbre viu canvia, es transforma i dóna vida a altres animals i éssers del voltant.

La presentació la farem a la Fatarella, a la nova sala de la Fundació (C/ Solà, 23) el dia 20 d’abril, a dos quarts de 8 del vespre. Ens farà molta il·lusió que ens hi acompanyeu.

Acabat l’acte, degustarem melmelada de figa amb formatges artesans i uns vinets de la Terra Alta.

Xirolet figueraAprofitant aquesta presentació donem el toc de sortida al joc fotogràfic «Retrata l’olor de la figuera», que consisteix a fer una foto suggerida per algun refrany, expressió o text literari que parli de figues i/o figueres. Podeu seguir les novetats d’aquest esdeveniment al nostre facebook: https://www.facebook.com/fundacio.sola

Hi esteu tots convidats!!!

Es poden adquirir els contes a la mateixa fundació o ens podeu demanar en quines llibreries els tenim a la venda (Tortosa, Reus, Valls, Falset, Móra, Gandesa, Tarragona, Barcelona). Per a més informació podeu trucar-nos al 977 41 39 02.

Podeu començar a conèixer el nou conte visitant la nostra pàgina web on hi ha molta informació que de ben segur us agradarà: http://www.fundacioelsola.org/ca/xirolet-figuera-menares

 

Els comentaris estan tancats.