Inici » Cultura, Destacats, General

DryStone Radio (Pedra seca Radio)

2 març 2013 adminas Cap comentari

Us presentem Drystone Radio. És una emissora de ràdio comunitària sense ànim de lucre que proporciona accés a les notícies, temes i interessos locals. La seva missió és: “Promoure la participació activa de la comunitat en la regeneració i la inclusió social i millorar la diversitat i la qualitat dins de la zona de Yorkshire (Regne Unit). Dóna’ls mitjançant l’ús de la ràdio comunitària com a eina de cohesió, l’expressió i el desenvolupament de competències”.

La ràdio comunitària té un lloc únic al Regne Unit, donant a la gent una veu dins de les comunitats mentre ofereix la ràdio emocionant i diversa. Les ràdios comunitàries es poden transmetre tant terrestre (és a dir: AM / FM)  i /o a través d’Internet.

Aquesta és la seva pàgina web: http://drystoneradio.com/

Els comentaris estan tancats.