Inici » Arquitectura i urbanisme, Comarques, Cultura, Patrimoni històric

VII Trobada d’Estudi per a la Preservació del Patrimoni de Pedra Seca als Països Catalans

22 gener 2013 adminas Cap comentari

La VII Trobada d’Estudi per a la Preservació del Patrimoni de Pedra Seca als Països Catalans es celebrarà el proper 17, 18 i 19 de maig a Les Preses i us animem a apuntar-vos-hi.

Podeu consultar la 1era circular de la Trobada per tenir-ne més informació.

Aquest esdeveniment forma part de les Trobades bianuals en defensa del patrimoni en pedra seca que com a finalitat difondre i donar a conèixer l’immens patrimoni immoble que gaudeixen les terres de parla catalana. I cada vegada les Trobades es realitzen en diferents indrets, facilitant l’intercanvi, el coneixement i fent possible l’acostament geogràfic i cultural. Aquestes estan promogudes per la “Coordinadora d’Entitats per la Pedra Seca”, un grup multidisciplinar sense ànim de lucre que aplega entitats, associacions i col·lectius de caire divers amb l’objectiu de difondre, coordinar, intercanviar i vetllar pel patrimoni cultural de la pedra seca català.

Els comentaris estan tancats.