Inici » Activitats Fundació, Arquitectura i urbanisme, Fundació

Xerrada: Pedra sobre pedra, construint el paisatge

4 març 2012 adminas Cap comentari

Xerrada: Pedra sobre pedraLa xerrada tindrà lloc el dissabte 10 de març a les 9.30 h del matí a la seu de la Fundació el Solà. Anirà a càrrec de Montse Bosch González, Arquitecta Tècnica, LLicenciada en Humanitats i Màster en Sostenibilitat, Tecnologia i Humanisme. Professora de la Universitat Politècnica de Catalunya, membre del Grup de Recerca GICITED (Grup Interdisciplinar de Ciència i Tecnologia en Edificació).

Ha publicat diversos articles sobre construcció medieval i realitzat el Catàleg Planimètric del Patrimoni Alt Medieval de les Valls d’Àneu (Lleida).
Coordinadora de les Jornades LOW TECH i membre de Via Pirena (associació per a la recuperació del patrimoni de l’Alt Empordà).  Treballa en diversos projectes relacionats amb la sostenibilitat, la reivindicació del patrimoni cultural, la difusió de l’edificació de baix impacte ambiental, la recuperació de les tècniques tradicionals i la revalorització del paisatge humanitzat.

Els comentaris estan tancats.