Inici » Arts, Comarques, Cultura, General, La Fatarella

Nu de Lluís Llach

2 març 2012 adminas Cap comentari

L’1 de novembre de 1997, Lluís Llach va actuar al Casal de la Fatarella, amb el seu expectacle “Nu “.

Amb la sala de ball del Casal a vesar i amb quasi totes les entrades venudes amb antelació, la Junta del Casal de la Fatarella aconseguia convertir, novament, a La Fatarella en centre cultural de les Terres de l’Ebre amb el concert de Lluís Llach.

Podeu consultar i descarregar-vos el programa (clicant damunt de la foto)  del concert de Lluís Llach amb escrits de la Junta del Casal de la Vila, de  Josep Basco alcalde de la Fatarella i del Centre d’Estudis de la Terra Alta-CETA-, juntament amb el repertori de cançons  que el cantant  va interpretar al concert de “Nu”. També podreu veure tothom que es va anunciar al programa.

La iniciativa i el treball de la Junta del Casal de la Fatarella va aconseguir per al seu finançament el suport de 76 associacions, entitats privades i públiques i empreses de les localitats de  La Fatarella (45 ), Gandesa (8), Flix (6), Móra d’Ebre (5), Torre de l’Espanyol (2), Batea (2), Ascó (2), Barcelona (1), Fraga (1), Amposta (1), Reus (1), Corbera d’Ebre (1)  i Riba roja d’Ebre (1).

Portada Lluis Llach a la Fatarella

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.