Inici » Arts, Comarques, Cultura, General, La Fatarella

PRIORAT EN PERSONA, trobada d’escriptors al Priorat -la tornada

12 octubre 2010 adminas Cap comentari

Ara fa un any, l’octubre de 2009, sis escriptors d’arreu dels Països Catalans (Núria Añó, Ignasi Mora, Òscar Palazón, Gema Sales, Ester Suñé (de la Fatarella i amiga de la Fundació des de fa anys) i Albert Villaró) van estar quatre dies al Priorat convidats pel Centre Quim Soler, la literatura i el vi per participar en la primera edició de les trobades d’escriptors PRIORAT EN PERSONA.

Al cap d’un any, aquest mes d’octubre (del 15 al 17) els escriptors tornen a visitar-nos per presentar l’obra feta, conjuntament amb les persones que els van fer d’amfitriones (els adalils: Josep M. Masip, lo Cateri, margener; Ferran Miró olecuïtor; Sílvia Puig, viticultora i Pere Rofes, ferrer).

Durant aquests mesos els escriptors han escrit. I al Priorat hem fet difusió de la seua obra (a la ràdio, a l’Institut de Falset, a la Biblioteca Estrem i Fa, a les tertúlies del Centre…) i hem editat tot el material audiovisual generat a partir de la trobada de l’any passat.
Durant l’estada d’enguany, els escriptors faran activitats a l’Institut de Falset, amb els alumnes d’ESO i batxillerat; a la Biblioteca Estrem i Fa hi haurà una tertúlia oberta i un taller d’il•lustració per als petits. I un taller de poesia per a nois i noies a l’Oficina Jove del Priorat.

Dissabte al vespre al teatre l’artesana de Falset hi haurà l’acte públic de presentació del web, el vídeo de la trobada i música en directe per acompanyar els textos dels autors i les imatges de la càmara.

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.