Inici » Comarques, General, Nuclears

Bicicletada contra el cementeri nuclear

16 setembre 2010 adminas Cap comentari

Un grup de gent de la Serra i d’altres pobles del Baix Priorat, amants del paisatge que tenim, aficionats a anar en bicicleta i a fer excursions, la majoria de la Plataforma del Priorat o simpatitzants, organitzàvem una sortida amb bicicleta i vam pensar que estaria bé que ens poséssim la samarreta de «No al Cementeri Nuclear» i alguna bandera i aprofitar-ho per fer un recorregut reivindicatiu. Perquè la gent fos conscient que, malgrat el silenci, el debat d’on es posarà el cementeri és ben viu, i que la gent del territori n’estem al cas i no el volem ni aquí ni a Catalunya.

Com que aquest grup de gent també estem amb la CANC i ens sol·lidaritzem amb els veïns d’Ascó, vam decidir demanar-los suport, i efectivament ens el van donar i es van afegir a la bicicletada, alguns pedalant, d’altres en cotxe o esperant-nos als poble amb avituallament o simplement donant-nos ànims i el seu suport.

En arribar a Falset ens esperaven els Veïns d’Ascó, la Plataforma del Priorat, la CANC i el Col·lectiu Independentista del Priorat amb un vermut per a tothom. Es va llegir el manifest i el portaveu de la CANC ens va adreçar unes paraules.

La conclusió de tothom va ser d’èxit rotund, tant per la quantitat de gent que hi va participar, com per la injecció d’ànims que això va comportar.

Des dels grups esmentats s’estan preparant noves mobilitzacions, que incloguin altres reivindicacions d’altres territoris i altres causes, com poden ser: la implantació massiva de centrals eòliques, les pedreres del Baix Camp, etc.

De moment es va mig programar fer un concert festiu reivindicatiu a finals d’octubre a Marçà.

Us anirem informant de tots els actes que es vagin organitzant.

Consulteu la web de la CANC, que darrerament les notícies són moltes.

Deixa la teva resposta!

Afegeix els teus comentaris, o trackback des de la teva pròpia web. També pots subscribe to these comments via RSS.

Sigues educat, polit i segueix el tema de debat. No acceptem spam.

Pots fer ús d'aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquesta web suporta Avatars. Per obtenir el teu avatar, registra't a Gravatar.